Dit is LifeWear.

LifeWear is kleding die is ontworpen om het leven van iedereen beter te maken. Het is eenvoudige, hoogwaardige, alledaagse kleding met een praktisch gevoel voor schoonheid - ingenieus in details, doordacht en geïnspireerd door de behoeften van het dagelijks leven en altijd in ontwikkeling.

■ Geïnspireerd door de behoeften van het leven ■ Ingenieus in details ■ Eenvoudig en geperfectioneerd als een onderdeel van elke stijl ■ Vooruitkijken en blijven ontwikkelen ■ De beste kwaliteit voor iedereen

  • Dit is LifeWear.
  • Dit is LifeWear.
  • Dit is LifeWear.
  • Dit is LifeWear.

TECHNOLOGIE maakt het leven beter.

HEATTECH
HEATTECH zet vocht om in warmte wanneer je deze het hardst nodig hebt.
Zelfs als de temperatuur sterk verandert, zorgt deze lichtgewicht laag ervoor dat je de hele dag comfortabel kunt blijven bewegen.
HEATTECH
AIRism
AIRism reageert op wat er onder gebeurt, of dat nu plakkerig zweet, vocht door veranderingen in de temperatuur of een stugge laag is, zodat jij je prettig blijft voelen. Het lijkt te ademen gezien het vochtigheid verwijdert, waardoor je huid glad blijft.
AIRism

UTILITY maakt het leven beter.

BRA TOPS
BRATOP Ondersteuning en stijl, alles in één top.
BRATOP is een bh en top in één, die gemaakt is met comfort en ondersteuning in gedachten.
Een perfect silhouet en stijl, alles in één.
BRA TOPS
ULTRA LIGHT DOWN
We gebruiken onze eigen technologie voor het maken van een ongelooflijke lichtgewicht laag, en we gebruiken het allerbeste dons met uitstekende isolatie zodat het ook warm is. Voor het alledaagse gebruik bieden we een heel scala aan nuttige eigenschappen waaronder een duurzame waterafstotende behandeling en een compact formaat om gemakkelijk mee te kunnen nemen.
  • ULTRA LIGHT DOWN
  • ULTRA LIGHT DOWN
  • ULTRA LIGHT DOWN
  • ULTRA LIGHT DOWN
  • ULTRA LIGHT DOWN

KWALITEIT maakt het leven beter.

Supima® katoenen T-shirt
Gemaakt van 100% Supima® katoen met lange vezels en een elegante glans, dit premium katoenen T-shirt streelt de huid met ongeloofelijke zachtheid.
Supima® katoenen T-shirt
KASJMIER
We gebruiken 100% speciaal geselecteerde kasjmier, het Juweel van de Stoffen en zorgen er voor dat onze truien met veel zorg gebreid worden. Ze hebben een prachtige textuur en warmte, typisch voor elegant kasjmier. Ontspannen silhouet en een rijke, luxueuze afwerking.
KASJMIER

CULTUUR maakt het leven beter.

UT
Een T-shirt is een directe uitdrukking van de individualiteit en de waarden van de drager. Je kunt je identiteit, wie je bent, waar je vandaan komt, en waar je van houdt, uitdragen door wat er op je T-shirt staat. Je zou kunnen zeggen dat je T-shirt een instrument is voor zelfexpressie.
UT
copyright
Page Top