UNIQLO AMSTERDAM NU OPEN. Kalverstraat 11/Rokin 12, Amsterdam, Nederland HOU ME OP DE HOOGTE!

Dit is LifeWear.

Wie je bent, waar je in gelooft: dat is wat je elke dag draagt. En daar maken we kleren voor. Welkom bij een nieuwe manier van kleding.

Kledingstukken die voortkomen uit onze Japanse waarden: eenvoud, kwaliteit en duurzaamheid. Ontworpen in deze tijd en voor deze tijd. Gemaakt met zoveel moderne elegantie dat ze de bouwstenen van je stijl zullen worden.

Een perfect overhemd dat we altijd perfecter maken. Het eenvoudigste ontwerp waar de meest doordachte en moderne details achter schuil gaan. Het beste qua pasvorm en stoffen en zo gemaakt dat het betaalbaar en toegankelijk is voor iedereen.

Kledingstukken die we voortdurend verbeteren, waarmee we jouw leven warmer, lichter, beter ontworpen en comfortabeler maken.

Die ontwikkeling houdt nooit op omdat de veranderingen in jouw leven ook nooit ophouden.

Eenvoudige kleding met een niet zo eenvoudig doel: het beter maken van je leven.

UNIQLO LifeWear. Simple made better.

TECHNOLOGIE maakt het leven beter.

HEATTECH
HEATTECH zet vocht om in warmte wanneer je deze het hardst nodig hebt.
Zelfs als de temperatuur sterk verandert, zorgt deze lichtgewicht laag ervoor dat je de hele dag comfortabel kunt blijven bewegen.
AIRism
AIRism reageert op wat er onder gebeurt, of dat nu plakkerig zweet, vocht door veranderingen in de temperatuur of een stugge laag is, zodat jij je prettig blijft voelen. Het lijkt te ademen gezien het vochtigheid verwijdert, waardoor je huid glad blijft.

UTILITY maakt het leven beter.

ULTRA LIGHT DOWN
We gebruiken onze eigen technologie voor het maken van een ongelooflijke lichtgewicht laag, en we gebruiken het allerbeste dons met uitstekende isolatie zodat het ook warm is. Voor het alledaagse gebruik bieden we een heel scala aan nuttige eigenschappen waaronder een duurzame waterafstotende behandeling en een compact formaat om gemakkelijk mee te kunnen nemen.

KWALITEIT maakt het leven beter.

KASJMIER
We gebruiken 100% speciaal geselecteerde kasjmier, het Juweel van de Stoffen en zorgen er voor dat onze truien met veel zorg gebreid worden. Ze hebben een prachtige textuur en warmte, typisch voor elegant kasjmier. Ontspannen silhouet en een rijke, luxueuze afwerking.

CULTUUR maakt het leven beter.

UT
Een T-shirt is een directe uitdrukking van de individualiteit en de waarden van de drager. Je kunt je identiteit, wie je bent, waar je vandaan komt, en waar je van houdt, uitdragen door wat er op je T-shirt staat. Je zou kunnen zeggen dat je T-shirt een instrument is voor zelfexpressie.

UNIQLO AMSTERDAM NU OPEN.

Adres. Kalverstraat 11/Rokin 12, Amsterdam, Nederland

HOU ME OP DE HOOGTE!

Hou Me Op De Hoogte


Bedankt, je hoort snel van ons!